STICHTING JOEPIEZ:  VISIE EN DOELSTELLINGEN

Visie: blijvend actief is ook blijvend in ontwikkeling

Stichting Joepiez wil zoveel mogelijk kinderen stimuleren om te bewegen. Iedereen die wil bewegen moet dat op zijn eigen niveau en naar zijn eigen wensen kunnen doen.

 

 

Stichting Joepiez biedt naschoolse sportactiviteiten aan voor alle kinderen die hier gebruik van willen maken. De activiteiten die stichting Joepiez organiseert  worden lokaal aangeboden bij scholen, buurtcentra en verenigingen.

Sport kan een belangrijke middel zijn om kinderen te laten deelnemen aan de samenleving. Zo is sport uitstekend geschikt als preventie van gezondheidsproblemen zoals overgewicht. Sporten kan verveling verdrijven, het gaat eenzaamheid tegen en kan de sociale cohesie bevorderen.

Stichting Joepiez kiest steeds meer  voor een wijkgerichte benadering. Kinderen zijn gemakkelijker tot bewegen te stimuleren als zij in hun eigen wijk benaderd worden en zij in hun wijk kunnen aansluiten bij activiteiten.

Doelstellingen:

Stichting Joepiez heeft als doel zoveel mogelijk kinderen op een laagdrempelige manier aan het bewegen te krijgen.

stichting Joepiez wil haar doel bereiken door:

  • Het coördineren, opzetten en uitvoeren van sport (stimulerings)projecten.
  • Stimuleren van sportdeelname gericht op kinderen.
  • Versterken van sportinfrastructuur door initiëren, stimuleren en afstemmen van sportactiviteiten.
  • Het verstrekken van voorlichting en informatie.
  • Doorverwijzen van de sporter naar de juiste loketten bij de gemeentes.

 

BEZOEK ONS OP FACEBOOK

Facebook

Stchting Joepiez is te vinden op Facebook, waar ook jij lid van kunt worden. Je kunt (actuele) berichten, foto’s en filmpjes zien. Maar ook word je uitgenodigd voor de allernieuwste evenementen, toernooien en activiteiten.

 

Bekijk de laatste Stchting Joepiez -nieuwtjes en bekijk in onze kalender het overzicht van komende activiteiten. Toevoeging? Meld hier úw nieuws of úw activiteit.

 

Start typing and press Enter to search