Ja, ik help mee! Kansen geven, dromen verwezenlijken: Kinderarmoede bestrijden met daadkracht

Doneren

Wat doen wij met deze donaties?

Een leuk dagje uit!

Stichting Joepiez organiseert onvergetelijke dagjes uit voor kinderen die onder de armoedegrens leven. Van een bezoek aan een pretpark tot een avontuurlijke natuurwandeling, deze uitstapjes bieden een welkome afwisseling in het leven van deze kinderen. Het geeft hen de mogelijkheid om te genieten, plezier te hebben en even te ontsnappen aan de dagelijkse zorgen. Een leuk dagje uit stimuleert niet alleen hun creativiteit en verbeeldingskracht, maar het versterkt ook sociale vaardigheden, zelfvertrouwen en emotionele ontwikkeling. Het creëert mooie herinneringen en helpt hen nieuwe ervaringen op te doen die hun horizon verbreden.

Verjaardagen vieren!

Bij Stichting Joepiez vieren we verjaardagen met volle vreugde en enthousiasme. Elk kind verdient het om zijn of haar speciale dag te vieren, ongeacht de financiële situatie van het gezin. Door verjaardagsfeestjes te organiseren, geven we deze kinderen een gevoel van erkenning en waardering. Het vieren van hun verjaardag vergroot hun zelfvertrouwen, stimuleert sociale interactie en bevordert een gevoel van gemeenschap. Bovendien draagt het bij aan hun emotionele welzijn en versterkt het de band tussen het kind, familie en vrienden. Het geeft hen een moment van pure vreugde en maakt van hun verjaardag een speciale gebeurtenis die ze altijd zullen koesteren.

Sportactiviteiten organiseren!

Stichting Joepiez moedigt kinderen aan om actief te zijn door sportactiviteiten te organiseren. Sporten biedt talloze voordelen voor de ontwikkeling van kinderen. Het helpt hen niet alleen fysiek gezond te blijven, maar het versterkt ook belangrijke vaardigheden zoals teamwork, discipline, doorzettingsvermogen en leiderschap. Door deel te nemen aan sportactiviteiten leren kinderen waardevolle levenslessen, zoals het omgaan met winst en verlies, het stellen van doelen en het overwinnen van uitdagingen. Bovendien bevordert het een gezonde levensstijl en biedt het een veilige en positieve omgeving waarin ze kunnen groeien, vriendschappen kunnen sluiten en hun talenten kunnen ontdekken.

Donaties

Stichting Joepiez, gedreven door de wens om het leven van kinderen die onder de armoedegrens leven te verbeteren, heeft jouw hulp nodig. Jouw donatie kan een wereld van verschil maken voor deze kwetsbare kinderen en hun gezinnen.

Waarom doneren? Omdat elk kind recht heeft op een kansrijke toekomst, ongeacht hun financiële achtergrond. Jouw steun betekent dat we samen de vicieuze cirkel van armoede kunnen doorbreken. Met jouw bijdrage kunnen we kinderen voorzien van basisbehoeften, zoals voeding, kleding en schoolbenodigdheden. Maar het gaat verder dan dat. Jouw donatie opent de deur naar kansen en mogelijkheden, waardoor deze kinderen hun volle potentieel kunnen benutten.

Door te doneren aan Stichting Joepiez geef je niet alleen concrete hulp aan kinderen in nood, maar je geeft ook hoop, zelfvertrouwen en een gevoel van eigenwaarde. Je laat zien dat er mensen zijn die om hen geven, die hen willen ondersteunen en die geloven in hun capaciteiten.

Samen kunnen we een positieve verandering teweegbrengen. Jouw donatie, hoe klein of groot ook, draagt bij aan een betere toekomst voor deze kinderen. Laten we onze krachten bundelen en samen de grenzen van armoede overstijgen. Help vandaag nog mee en maak een verschil in het leven van deze kinderen!

Dank je wel voor jouw steun aan Stichting Joepiez. Samen zijn we sterker!

Ja, ik help mee! 

Doneren

5,-
eenmalig
- een dagje uit

- verjaardagen 

- sportactiviteiten

Doneren

10,-
eenmalig
- een dagje uit

- verjaardagen 

- sportactiviteiten

Doneren

15,-
eenmalig
- een dagje uit

- verjaardagen 

- sportactiviteiten