Buitenspeeldag Arnhem 2022

Op 22 juni 2022 staat er weer een geweldige buitenspeeldag gepland in Arnhem en wij hebben de eer om te helpen en sponsoren. We kijken er ontzettend naar uit om de kinderen een onvergetelijke dag vol plezier en avontuur te bezorgen.

De buitenspeeldag is een dag waarop kinderen de kans krijgen om lekker buiten te spelen, te bewegen en nieuwe vriendjes te maken. Het is een dag waarop de straten worden afgesloten voor verkeer, zodat kinderen veilig kunnen genieten van allerlei spelletjes en activiteiten.

Als sponsor zorgen wij ervoor dat er voldoende speeltoestellen en materialen beschikbaar zijn. Denk aan springkussens, skelters, ballen en nog veel meer. We willen ervoor zorgen dat de kinderen een breed scala aan speelmogelijkheden hebben, zodat ze hun energie kwijt kunnen en volop kunnen genieten.

Daarnaast dragen we ook bij aan de gezelligheid van de dag. We zorgen voor muziek, kleurrijke decoraties en heerlijke versnaperingen. Kinderen kunnen genieten van popcorn, ijsjes en verfrissende drankjes terwijl ze plezier hebben en nieuwe avonturen beleven.

De buitenspeeldag in Arnhem is een geweldige gelegenheid voor kinderen om even los te komen van hun schermen en te genieten van de buitenlucht. Het is een dag waarop ze actief kunnen zijn, hun creativiteit kunnen uiten en nieuwe vriendschappen kunnen sluiten.

Als sponsor zijn we ontzettend trots om ons steentje bij te dragen aan dit evenement. We geloven in het belang van buitenspelen en willen kinderen aanmoedigen om actief te zijn en te genieten van de natuurlijke omgeving om hen heen.

De buitenspeeldag in Arnhem is mogelijk dankzij de samenwerking tussen verschillende organisaties en sponsors zoals wij. Samen maken we van deze dag een onvergetelijke ervaring voor de kinderen. Het is fantastisch om te zien hoe een gemeenschap zich verenigt om kinderen een dag vol vreugde en plezier te bezorgen.

We kijken uit naar de buitenspeeldag in Arnhem en zijn vastbesloten om er een succes van te maken. Samen met de andere sponsors, vrijwilligers en organisatoren zetten we ons in om de kinderen een geweldige dag te bezorgen waar ze nog lang met een glimlach op terug zullen kijken. Laten we samen bouwen aan mooie herinneringen en een positieve impact op het leven van deze kinderen creëren.

Reactie plaatsen