KidzCity Utrecht

Om 11:00 uur hebben de begeleiders van Stichting Joepiez de kinderen opgehaald bij de ingang van het speelparadijs. De kinderen konden niet wachten om naar binnen te gaan! Eenmaal binnen gingen snel alle schoenen uit en renden de kinderen naar de botsauto’s toe. Alle botsauto’s waren in no time bezet door de kinderen. Al heel snel besloten de kinderen om de jongens tegen de meisjes te doen.

 

Na een aantal rondjes in de botsauto’s gingen we met de hele groep lasergamen. Dit vonden de kinderen zo leuk om te doen dat ze besloten om het potje nog een keer over te doen. Na het lasergamen hebben de kinderen groepjes gemaakt om verder te gaan spelen. Zo was er een groepje kinderen dat een super grote toren aan het maken was waar je zelf in kon gaan zitten. Een ander groepje kinderen ging in de draaimolen.

Om 14.00 uur hebben alle kinderen een lekker frietje met mayonaise gekregen. Na het eten kregen de kinderen nog een zakje chips en een chocolaatje. Na deze zoete snack zag een van de kinderen de mascotte van KidzCity en is de hele groep naar beneden gerend om de mascotte te ontmoeten. We hebben er een aantal leuke foto’s te van gemaakt.

 

 

Na het fotomomentje zijn de kinderen gelijk naar de klimtoestellen gerend. De tijd tikte snel door. Zo snel dat de dag al bijna voor bij was. Maar voordat de ouders de kinderen op kwamen halen hebben alle kinderen nog een lekker ijsje gekregen met extra veel spikkeltjes. Helaas moesten we na het ijsje snel weer naar de uitgang gaan want alle ouders waren de kinderen daar al aan het opwachten! zondag 3 juni zijn wij met een hele groep lieve kinderen uit Utrecht naar KidzCity in Utrecht geweest.

 
Reactie plaatsen